Sectionale poorten voor garages, comfort dat bezielt, veiligheid die overtuigd. Sectionaaldeuren bieden alleen maar voordelen. Met onze sectionaaldeuren maakt u de juiste keuze. Onze hoogwaardige garagedeuren kunnen verticaal openen en bieden dus veel ruimte in en voor de garage. Dit deurtype met zijn voordelige constructie is aangewezen voor garages die vlakbij het troittoir liggen.

Wie vandaag wil vernieuwen, zal in de meeste gevallen zijn verouderde kanteldeur vervangen door een moderne sectionaaldeur, omdat deze lichter en zachter loopt, meer doorrijruimte biedt en vooral meer plaats vóór en in de garage biedt.

 

Dit zijn alle voordelen:

  • Voordelige standaardmaten bij renovatie in plaats van duur maatwerk.
  • Nauwkeurig passend, ook in uw garage, zowel bij inhouw achter als in de dagopening.
  • Sneller, aangezien wij de meeste standaardmaten op voorraad hebben en niets extra moeten aanpassen.
  • Meer plaats om te parkeren voor de garage en meer tuimte in de garage, voor een bestelwagen bijvoorbeeld. Ook de doorrijruimte wordt groter.
  • Keurige uit- en inbouw zonder noemenswaardige aanpassingswerken van de muren.

 

De hoogste veiligheid voor u. Beveiligd tegen vallen - beschermd tegen knelgevaar. "Safety first" is één van de belangrijkste principes van onze productfilosofie. Een bewijs hiervan zijn de vele gepatenteerde veiligheidsvoorzieningen: valbeveiliging, vingerklembeveiliging enz...

 

Tevens zijn wij verdeler van SOMFY automatisatie-systemen. Zet alles in beweging met een druk op de knop zoals rolluiken, zonneschermen, screens, binnenzonwering, garagepoorten en tuinhekken.
   Klik logo voor meer info!

 Zowel RTS als IO behoren tot de mogelijkheid van sturingen evenals de Tahoma box of Connexoon en overige apps.

Ook nieuw in het gamma bij Somfy zijn de draadloze rook.- bewegings.- melders te verkrijgen alsook de camera die enkel een voeding geniet en vanaf danalles waarneemt in of rond Uw woning......Raam en deur contacten zijn ook draadloos! Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Wij bieden elke maat, kleur en uitvoering van poorten aan. Wenst u dezelfde kleur van poort als uw ramen? Geen probleem: alle RAL-kleuren kunnen van toepassing zijn.

 

Heeft u het graag gemakkelijk? Plaats een motor op uw poort. Zeer goede kwaliteit en lange levensduur. Diverse mogelijkheden..