Zonwering

Op het terras en het balkon, in de tuin, de veranda of aan de vensters, je kan schaduw creëren waar je maar wil. De kwaliteit van het zonweringdoek speelt hierbij een belangrijke rol. De kleurkeuze van het zonweringdoek bepaalt bijvoorbeeld de sfeer onder het zonnescherm. Maar ook de filtering van het licht, de mate van bescherming tegen ultraviolette straling en de hoeveelheid warmte die doorgelaten wordt, wordt bepaald door het zonweringdoek.

Zonwering voor balkons

Knikarmschermen brengen tijdens zonnige lente- of warme zomerdagen verkoeling op het balkon. Ze helpen ook om het binnen aangenaam koel te houden. Bovendien houdt deze zonwering ’s avonds, als het frisser wordt, de ideale temperatuur nog een tijdlang vast. Of kies voor de uitvalschermen. Dit zijn gevelzonweringen met een variabele uitvalshoek (van 0 tot 120°) en doeklengte: u bepaalt zelf hoeveel zon u binnenlaat én tegelijkertijd waait er een frisse lucht door uw woning.

 

Zonwering voor vensters

U wil uw woning beschermen tegen invallende zonnestralen? Compact, weinig opvallend en efficiënt zijn de screens én verduisteringsscreens. Ze houden de warmte aan het raam buiten, ze filteren het licht en scheppen zo een unieke intieme ambiance. Een elegante oplossing ook voor wie zijn privacy wil beschermen tegen indiscrete blikken, zonder aan uitzicht te moeten inboeten.

 

Zonwering voor terras

De knikarmschermen brengen tijdens zonnige lente- of warme zomerdagen verkoeling op je terras. Voor het beschaduwen of overdekken van grotere oppervlakten, eventueel tot op de grond, zijn er de terrasoverkappingen. Een enkel doekdeel kan tot 40 m2 bedragen! Een deel van het terras in de zon zetten en een deel in de schaduw is daarbij geen enkel probleem. Bovendien biedt de overkapping ook bescherming tegen lichte regenbuien. Voor vrijstaande toepassingen hebt u de keuze uit een breed assortiment duostores.

 

Zonwering voor veranda

Zin om het hele jaar rond van je veranda of wintertuin te genieten? Dat kan met speciale zonwering. Die houdt niet alleen de temperatuur onder controle, ze doseert ook de lichtinval en filtert de schadelijke zonnestralen, zodat je hele interieur gespaard blijft van verkleuring.