Op zoek naar vervanging van oude ramen en deuren? Wij maken in overleg met u (en eventueel uw architect) een correcte keuze voor het profiel van uw ramen en deuren. Een profiel bepaalt immers de isolatiewaarde, de veiligheid en de stijl. Omdat we deze studie met kennis van zaken uitvoeren realiseren we voor u de juiste oplossing aan de juiste prijs.
Voor Aluminium gebruiken wij profielen van Aliplast en voor PVC wordt Schüco C70 of SI82 gebruikt.

 

De beste prijs

U betaalt de beste prijs wanneer u koopt wat uw nodig heeft. Daarom besteden wij voldoende tijd aan een nauwkeurige analyse van uw project. Daarna berekenen we iedere montage met gespecialiseerde computerprogramma's. Zo kunnen we onze grondstoffen optimaal verwerken. Doordat we over ruime en moderne productie-ateliers beschikken controleren we het ganse proces van a tot z. De hoogstaande kwaliteit van onze realisaties zorgt ervoor dat onze dienst na verkoop nauwelijks dient uit te rukken, een voordeel waar onze klanten mee van genieten.

 

Op maat is de standaard

Ramen en deuren in aluminium worden enkel op maat gemaakt. Aluminium is een vlot verwerkbaar materiaal. Daarom is het heel wat voordeliger om een deur aan te passen aan een deuropening dan de deuropening aan te passen aan de deur. Met aluminium krijgt u bovendien mogelijkheden die met klassieke materialen ondenkbaar zijn. Denk maar aan ronde ramen, omvangrijke glaspartijen,...

 

Wij kijken diep in het glas

We berekenen ieder project op basis van gewoon dubbel glas. Hiernaast noteren we in onze voorstellen graag de prijs voor opties zoals superisolerend glas of beglazing die zonne-, inbraak- of geluidswerdend is.

 

Mag het iets meer zijn

Er zijn heel wat extra's beschikbaar voor uw ramen en deuren. Denk maar aan siergrepen, cilindersloten, kip- en scharniersystemen, rolluiken, vliegramen, garagepoorten, verluchtingsroosters, en zelfs zonnewering! Al deze mogelijkheden bekijken we gedetailleerd en in overleg met u.

 

Wilt u meer weten over onze ramen en deuren? Neem dan een kijkje in onze realisaties of beter nog, neem direct contact met ons op.

 

Aluminium

Eens aluminium, altijd aluminium. Aluminium heeft karakter: het is een sterk metaal dat niet vervormt. Het barst niet, scheurt niet, roest niet of rot niet. Het ondervindt geen hinder van zonlicht, vocht, temperatuurschommelingen of wisselende weersomstandigheden. Je woning zal blij zijn met aluminium schrijnwerk.

Een huis moet sfeer uitstralen: je wil er elke dag 'thuiskomen'. Koude en lawaai horen buiten, warmte en gezelligheid binnen. Daarom zetten wij de nieuwste technologieën in om een zo hoog mogelijke isolatiewaarde te bereiken.

Geborgenheid begint bij veiligheid. Een warme thuis bouw je op basis van zekerheid en veiligheid. Aluminium helpt je daarbij: het is namelijk een zeer sterk materiaal. Dat is slecht nieuws voor inbrekers, maar goed nieuws voor jou. Want jouw ramen zijn uiterst stevig en vormen de perfecte basis voor de veiligheid en geborgenheid van heel je gezin.

Schoonheid in al haar vormen: kies je voor sobere basisvormen of voor een traditionele stijl? Of ben je op zoek naar die ene, speciale kleur? Geen enkel probleem: je kiest uit meer dan 400 kleuren en een ruime waaier uiteenlopende vormen.

 

PVC

De ramen en deuren van je huis bepalen voor een groot stuk het karakter van je huis, maar zorgen er ook mee voor dat je huis veilig gesloten blijft. Je hebt bovendien een bijna oneindige keuze in modellen en uitvoeringen. De keuze blijkt dikwijls erg moeilijk. Ook hier proberen we een handje te helpen, want PVC ramen en deuren beschikken over een aantal interessante troeven.

Voor elke nieuwbouwproject of verbouwing kunnen we in PVC een veilige en duurzame oplossing voorstellen.

Je ramen en deuren zorgen voor een belangrijk deel voor de veiligheid van je woning. Daarom besteden we altijd veel aandacht aan de sluiting en het slot. Standaard worden onze PVC ramen en deuren minimum uitgerust met een 3-puntsluiting. Maar in optie kan je ook een 5-puntsluiting nemen of je deuren uitrusten met veiligheidscylinders.